Monitoring

Computer monitoring“Beheren is vooruitzien en voorkomen is beter dan genezen”

Garant houdt u systemen in de lucht middels monitoring. Door geautomatiseerd frequent tientallen controles uit te voeren op uw systemen kunnen we de meeste problemen herkennen voordat ze optreden. Daar waar het gaat om antivirus-updates, vollopen van uw harde schijf, hackeraanvallen, monitoren van uw systemen en logboek, maken van back up’s maar ook controle op verbindingen, poorten en sessies kunt u vertrouwen op Garant. Wij zien direct waarschuwingen over de aanwezige en/of opkomende problemen en kunnen ze oplossen voordat uw systemen stroever worden of vastlopen.

Monitoring verzorgen we grotendeels geautomatiseerd en op afstand met een geavanceerd zorgsysteem dat niet ziek wordt, niet wordt afgeleid en niet op vakantie gaat! Vraag naar onze abonnementsvormen!

Naast ‘monitoring’ biedt Garant ook de mogelijkheid van ‘ethisch hacken’ om uw veiligheid voor de buitenwereld te toetsen. Ook bieden wij een ‘activiteiten screening’ gericht op (een deel) van uw personeel om zodoende uw bedrijf te beveiligen tegen dreiging van binnenuit. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar deze onderwerpen.


maakAfspraak