ICT Beveiliging

ICT-algemeen
Is uw ICT beveiliging goed in orde, of mist u de inhouse kennis om dit vakkundig in te richten? Alleen fysieke beveiliging is in deze digitale wereld niet langer voldoende, dus maak daarnaast gebruik van een uitstekende beveiliging van uw ICT.

Kennis en ervaring

Garant ICT beschikt over de kennis en ervaring om u op een uitstekende manier van dienst te zijn met uw ICT beveiliging. We zorgen voor een advies op maat, maar kunnen daarnaast een screening uitvoeren om na te gaan met welke risico’s of problemen u rekening dient te houden. Ook kunnen wij uw medewerkers instrueren of bepaalde handelingen onmogelijk maken, waardoor u op een veilige manier gebruik kunt maken van uw soft- en hardware. Wilt u dat we uw omgeving monitoren? Ook dat maakt onderdeel uit van de ICT beveiliging en zorgt ervoor dat u op een veilige wijze kunt ondernemen, door u te richten op uw kernactiviteiten.

Diverse activiteiten

Dankzij de verschillende activiteiten waarmee we u van dienst kunnen zijn kunt u de ICT beveiliging op een complete manier vormgeven. Wilt u bijvoorbeeld een camera in beeld, wilt u gebruik maken van ethisch hacken of wilt u bepaalde data verwijderen zonder dat deze nog te achterhalen valt? In al deze gevallen kunnen we u op een uitstekende manier van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie of wilt u uw algemene idee om laten zetten naar concrete plannen vanuit onze kant? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.


maakAfspraak